Thuisbrouwers gezocht!

Gepost op : augustus 20, 2017   /   door

Heb je een recept waar je trots op bent?
Heb je geëxperimenteerd met bijzondere ingrediënten?
Heb je zelf brouwapparatuur gebouwd?
Heb je een goed of slecht brouwboek gelezen? 
Heb je nieuwe apparatuur getest?

Deel het met de Brouwbeesten community!

Brouwbeesten is een bierbrouwcommunity waar thuisbrouwers informatie en inspiratie kunnen opdoen, maar ook zelf informatie kunnen delen. Samen kunnen we een database creëren waar elke thuisbrouwer wild van wordt.

Als jij ook een steentje wil bijdragen stuur dan even een mail naar Luuk@brouwbeesten.nl. Je krijgt dan een eigen account waarmee je berichten op de website kan plaatsen.

Wat krijg je er voor terug?

Eens in de zoveel tijd proberen we met zijn allen samen te komen om elkaars bieren te proeven onder het genot van een verdomd goede bbq. Iedereen schrijft zijn of haar artikelen op vrijwillige basis.

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Berichtnaam (verplicht) email (verplicht) website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thuisbrouwers gezocht!

 1. Leo van der Meij schreef:

  Hoi Luuk. Ik ben helemaal op de brouwtour. Geweldig. En dat allemaal door een brouwpakket van Hema van de Sint gekregen. Heb veel aan je site gehad. Ben alleen nog op zoek naar een grotere zeef. Die ik heb is 19 cm en die is eigenlijk te klein voor de pan bovendien moet ik het spoelen in twee keer doen. Ik kan geen grotere zeef vinden. 23 cm zou mooi zijn, heb jij nog een tip? Gr Leo

  • Brouwbeest Luuk schreef:

   Hallo Leo,

   Goed om te horen dat je wat aan onze informatie hebt gehad. Wij hebben zelf op het begin gewerkt met de grote trechters met zeef die te krijgen zijn bij onder andere de Brouwmarkt of Van der Kooy Jubbega. Deze zijn te krijgen tot een doorsnede van 35 cm. Hoor graag van je of het is gelukt.